Top

Klantenservice

Informatie over bestellen, betalen en levering

In onze webwinkel bieden wij gebruiksvoorwerpen aan met een geschiedenis. Het servies en glas in de webshop is oud, antiek of vintage en heeft meer of minder levenservaring.

Op de productpagina van een artikel geven wij informatie over de voorraad, afmeting en de conditie van het artikel. Zo mogelijk proberen wij ouderdomssporen of beschadigingen zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen. Omdat het om gebruikte artikelen gaat, accepteert u echter de toestand zoals getoond op de foto's. 

In onze webshop kunt u betalen via iDeal, PayPal of creditcard (internetbetaling via onze provider Mollie), of per bankoverschrijving (u doet zelf via uw eigen bank een overschrijving naar onze bankrekening). U kunt uw bestelling ook afhalen in ons magazijn in Lelystad en ter plekke contact betalen of via PIN. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om de bestelling op te halen.

Verzendkosten: 

Nederland: € 6,95 (vanaf 50,00 gratis verzending)
Belgie: € 13,50 (vanaf 100,00 gratis verzekerde verzending)
Duitsland: € 13,50 (vanaf 100,00 gratis verzekerde verzending)
Other countries: please contact us for price information 


Na ontvangst van uw bestelling en betaling wordt het pakket binnen 2 werkdagen verzonden naar het door u opgegeven adres. U ontvangt van ons bericht met track en trace code zodat u uw pakket kunt volgen. 
Wilt u het pakket ophalen op een Post.nl afhaallocatie? Vul de naam en straat in van het afhaalpunt. Wij zorgen dat het pakket daar voor u wordt afgeleverd.


Wij pakken uw bestelling zorgvuldig in zodat alle artikelen niet beschadigd raken. Mocht onverhoopt het pakket tijdens transport toch schade hebben opgelopen, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. 

U heeft na uw bestelling een afkoelingsperiode van 14 dagen waarin u het pakket zonder opgave van redenen kunt retourneren. De kosten voor retourzending komen wel voor eigen rekening. 

Lees ook onze algemene voorwaarden

Wilt u de artikelen liever eerst zien voordat u tot aanschaf overgaat? U kunt bellen voor een afspraak om de artikelen in onze winkel/magazijn in Lelystad te komen bekijken. Wanneer we geen markt of beurs hebben, is de showroom geopend op donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Kom eens gezellig langs! Geen aankoopverplichting en u kunt snuffelen tussen nog meer vintage en brocante serviesgoed, glas en decoratie artikelen.

Mocht een door u besteld artikel onverhoopt al verkocht zijn (wij hebben ook een winkel en staan op markten), dan nemen wij per omgaande contact met u hierover op.

Bel ons op +31 06 10785252
Mail ons: helderblauwaardewerk@gmail.com
of vul het contactformulier in 


LekkerVintage.nl is een website van Helder Blauw Aardewerk en Glas te Lelystad
KvK nr. 55003265