Top

Over ons


LekkerVintage.nl is een webwinkel gespecialiseerd in vintage en brocante serviesgoed en glaswerk. Mijn naam is Sandra Helder. Al sinds ik mij kan herinneren ben ik liefhebber van (oud) servies en glaswerk. Door de jaren heb ik heel veel verschillende soorten serviesgoed gehad, maar oud servies en glaswerk kunnen me toch het meeste bekoren. 

In 2012 besloot ik een webwinkel te openen voor nieuw duurzaam handgemaakt servies van Bunzlau Castle (bunzlaublauw.nl) en daarbij een kleine rubriek met vintage servies en glas.

in 2017 was het tijd een geheel nieuwe webwinkel te lanceren met uitsluitend oud servies en glaswerk, LekkerVintage.nl. Hier kun je binnenkort tevens informatie vinden over lekker eten, een andere liefhebberij van mij. Ouderwets lekker eten past helemaal bij vintage en brocante glas en serviesgoed. Indonesische rijsttafels, afternoon tea, high tea. Ik maak overal een feestje van. 

Heel veel plezier met snuffelen op de website. Mocht je niet vinden wat je zocht, kom eens kijken in mijn showroom in Lelystad. Hier vind je nog meer oude spulletjes. 

Je kunt ook altijd een zoekopdracht bij me indienen via de mail. Geen garantie dat ik het door jou gezochte servies onderdeel vind, maar ik ga wel mijn best voor je doen!

Hartelijke groet, Sandra Helder
Helder Blauw Aardewerk en Glas, LekkerVintage.nl  
     
Openingstijden showroom: 

kijk altijd eerst op onze agenda voor de actuele openingstijden

zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur

Wilt u uw bestelling op een andere dag ophalen in ons magazijn, neem contact met ons op.

Schoepenweg 56, Lelystad (Industrieterrein Noordersluis)   
KvK 55003265  (Helder Blauw Aardewerk en Glas)