Top

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden:

Door te bestellen bij Helder Blauw Aardewerk en Glas (LekkerVintage.nl) gaat u akkoord met de algemene voorwaarden  (levering -en betalingsvoorwaarden) van Helder Blauw Aardewerk en Glas in Lelystad. Helder Blauw Aardewerk en Glas heeft het recht de voorwaarden ten allen tijde te wijzigen en/of aan te vullen. Hieronder worden de algemene voorwaarden nader toegelicht.


Artikelen:

Al onze producten zijn vintage, oud of antiek. zij variëren in leeftijd. U vindt bij ons originele, vintage spullen, maar ook brocante en antieke artikelen. Wij trachten de artikelen zo duidelijk mogelijk te omschrijven en zo duidelijk mogelijke foto's te laten zien voor een goed totaalbeeld.

Onze website wordt dagelijks bijgewerkt om de voorraden kloppend te houden. Omdat wij ook een winkel hebben en op markten staan, kan het helaas een enkele keer voorkomen dat een door u besteld artikel al verkocht is. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij per omgaande contact met u op.


Prijs:                                                                                                            

Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. De prijs van de artikelen is exclusief verzendkosten. Tot een bedrag van € 50,00 zijn de verzendkosten binnen Nederland € 6,95. Bestellingen vanaf een totaalbedrag van € 50,00 worden kosteloos verzonden tot een gewicht van 10 kg.

Verzendkosten naar Belgie en Duitsland zijn gratis vanaf € 100,00. Onder dit bedrag bedragen deverzendkosten € 10,00, eveneens tot een gewicht van 10 kg.

Levering naar andere landen geschiedt in overleg.

Betaling:

Betalingen via bankoverschrijving dienen binnen vijf dagen op onze rekening te staan. De bestelde artikelen worden maximaal vijf dagen voor u gereserveerd. Indien de betaling na vijf dagen nog niet is ontvangen, annuleren wij de bestelling. De artikelen blijven dan eigendom van Helder Blauw Aardewerk en Glas totdat u aan de voorwaarden hebt voldaan.

Betaalwijze:

U kunt gebruik maken van online betalen via Mollie (iDeal, Paypal, Creditcard). Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het bedrag rechtstreeks aan ons over te maken. Na afronding van uw bestelling ontvangt u een bevestiging inclusief betaalverzoek. Het bedrag kunt u overmaken op:


NL65 INGB 0007 2438 77 t.n.v. Helder Blauw Aardewerk en Glas te Lelystad onder vermelding van het ordernummer.


Nadat het bedrag op onze rekening staat, sturen wij de artikelen zo snel mogelijk toe. Ook kunt u na het maken van een afspraak de artikelen in ons magazijn afhalen en contant of via PIN betalen.


Bezorgen:

De bestelde artikelen kunt u thuis laten bezorgen. Artikelen worden verstuurd zodra de betaling binnen is. Wij verzenden onze artikelen met Post.nl, zowel nationaal als internationaal. Voor het verzenden pakken wij de artikelen zorgvuldig in.

Helder Blauw Aardewerk en Glas is echter niet aansprakelijk voor beschadiging en/of verlies van artikelen tijdens de verzending van Post.NL.

Voor extra zekerheid kunt u tegen bijbetaling het pakket verzekerd laten verzenden.

Afhalen:

U kunt uw bestelling afhalen in ons magazijn in Lelystad. Grotere of zeer kwetsbare stukken worden niet verzonden en kunnen alleen op afspraak opgehaald worden. De verzendkosten zijn hierbij uiteraard niet van toepassing. Wel geldt dat u het artikel, in overleg binnen 14 dagen komt afhalen.


Afleveradres:

De artikelen worden bezorgd op het bij de bestelling opgegeven afleveradres. Het is daarom van belang deze gegevens zorgvuldig in te vullen. Als een bestelling retour komt op basis van een verkeerd opgegeven adres zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening.

Het is tevens mogelijk om artikelen naar het buitenland te verzenden, hiervoor gelden uiteraard aangepaste tarieven.

Indien gewenst kunt u uw bestelling laten bezorgen bij een Postnl afhaallocatie, zoals een bouwmarkt of supermarkt bij u in de buurt. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, geeft u dit aan onder het afleveradres. U vult dan in : POSTNL afhaallocatie.

Herroeping:

Als u het artikel (de artikelen) heeft ontvangen, dient u deze te controleren op juistheid en volledigheid. U heeft hierna een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren of te ruilen. U dient dit wel binnen zeven dagen na ontvangst van het bestelde artikel c.q. bestelde artikelen schriftelijk (via e-mail of contactformulier) te melden en het artikel c.q. de artikelen hierna binnen zeven dagen in originele (verzend)verpakking, onbeschadigd, compleet en ongebruikt terug te sturen.

Bij retourzending draagt u zelf de kosten en het risico van de retourzending. Helder Blauw Aardewerk en Glas zal direct na terugontvangen van de goederen het factuurbedrag terugstorten, mits voldaan is aan bovenstaande eisen.


Retouradres: Schoepenweg 56, 8243 PX Lelystad


Foto's:

Alle foto’s van producten die op de website worden getoond zijn eigendom van Helder Blauw Aardewerk en Glas. Deze afgebeelde artikelen mogen zonder onze schriftelijke toestemming niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.


Privacy:

Om de bestelling in behandeling te nemen hebben we uw persoonlijke gegevens nodig. Helder Blauw Aardewerk en Glas zorgt er voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. De gegevens komen in ons adressenbestand te staan. Gegevens worden door ons nooit aan derden verstrekt.Helder Blauw Aardewerk en Glas /LekkerVintage.nl
mail: helderblauwaardewerk@gmail.com
Tel.nr 06-10785252 

KvK 55003265
magazijn en winkel: Schoepenweg 56 Lelystad (Industrieterrein Noordersluis)